HTML

Pop-Corner

A szombathelyi Berzsenyi Rádió szerda esti műsorának olvasható változata. Ha lemaradtál az adásról (persze véletlenül) itt megkaphatod a hiányzó információkat a zenekarokról!

Friss topikok

  • tango romeo: Eszti, Csabi tavasszal legyen rádiós buli, rátok vár a szép feladat, de kaptok segítőket hozzá. ... (2009.02.19. 10:15) Hamarosan
  • Pop-Corner: Köszönjük! :) (2008.11.30. 12:28) Riot Radio!!!!!!!!
  • Pop-Corner: hát ha már így felajánlottad, megköszönném (eszter_86@hotmail.com) - várom a kontaktot :D (2008.06.18. 14:17) Ende
  • Pop-Corner: Hát elvileg a héten felteszik. (2008.05.20. 11:37) Nem unod még?
  • Pop-Corner: Köszönjük! Különben nyilván nekem is jár egy vesszőzés, mert akár én is kijavíthattam volna Eszter... (2008.05.11. 09:32) Holnap Pop-Corner? Na ne mondd...

Címkék

Címkefelhő

Chic and cool! Az Amber Smith karácsonyi ajándéka

2007.12.25. 00:50 | Pop-Corner | Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló live amber smith

Köszöntelek Kedves Olvasó így Karácsony idején! Nos, nekem nincs személyes ajándékom, de szeretném felhívni valamire a figyelmeteket!

Kis hazánk egyik legzseniálisabb koncertzenekara (meg hát egyébként is...), az Amber Smith egy élő EP-vel örvendeztette meg rajongóit eme jeles ünnep alkalmából! Az EP ingyen letölthető a www.ambersmith.hu oldalról, a média címszó alatt! A gyűjtemény 6 dalt tartalmaz, és egytől egyig remek darab. Tehát azt javaslom nektek, töltsétek le ti is! Ha már ismeritek az Amber Smith-t, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért!

Mit kell tudni? Az Amber Smith jövőre fogja piacra dobni harmadik lemezét (ha a magyar nyelvű dolgokat nem számítjuk), amit már bevezetett egy kislemez, Introspective címmel, melynek klipjét www.myspace.com/ambersmithmusic címen megnézhetitek. Az Amber Smith quartettje: Poniklo Imre, Kőváry Zoltán, Ács Oszkár és Bátor Bence. Némi elfogultságtól vezérelve azt mondom, zseniális dalokat írnak, és nagyon nem állok talán messze a valóságtól így sem. Lemezen időnként kissé melínkólikusnak hatnak, főleg a 2006-os Reprint c. lemez dalai, de a koncerten mindez igazi dögös rock'n'rollá válik. Mindezt ráadásul négy nagyon fess úriember tolmácsolásában kapjuk. Fessek és kúlak. Chic and cool!

Nem igaz, most is megküzdök azzal, hogy nem tudok stílust passzítani a dologhoz, amiről beszélek, de egész egyszerűen nem megy. Ezért nem leszek soha zenei újságíró, többek között. A lényeg, hogy ha belehallgattok a dalokba, akár myspace-en, akár a letölthetőkbe, meghalljátok majd miről is beszélek. Szóval töltsétek le az ő karácsonyi ajándékukat, mert egész jól visszaadja az a néhány dal a koncertek hangulatát. (meg az a bekiabálás valamelyik dal végén, hogy "kurva jók vagytok".) Szóval, hallgassátok őket nagy érdeklődéssel, és menjetek el az első koncertre, ami leghamarabb szembejön veletek!

Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://popcorner.blog.hu/api/trackback/id/tr88274537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása