HTML

Pop-Corner

A szombathelyi Berzsenyi Rádió szerda esti műsorának olvasható változata. Ha lemaradtál az adásról (persze véletlenül) itt megkaphatod a hiányzó információkat a zenekarokról!

Friss topikok

  • tango romeo: Eszti, Csabi tavasszal legyen rádiós buli, rátok vár a szép feladat, de kaptok segítőket hozzá. ... (2009.02.19. 10:15) Hamarosan
  • Pop-Corner: Köszönjük! :) (2008.11.30. 12:28) Riot Radio!!!!!!!!
  • Pop-Corner: hát ha már így felajánlottad, megköszönném (eszter_86@hotmail.com) - várom a kontaktot :D (2008.06.18. 14:17) Ende
  • Pop-Corner: Hát elvileg a héten felteszik. (2008.05.20. 11:37) Nem unod még?
  • Pop-Corner: Köszönjük! Különben nyilván nekem is jár egy vesszőzés, mert akár én is kijavíthattam volna Eszter... (2008.05.11. 09:32) Holnap Pop-Corner? Na ne mondd...

Címkék

Címkefelhő

A középpontban Jack Penate

2007.10.31. 19:42 | Pop-Corner | Szólj hozzá!

Címkék: zene popcorner penate jack penate foo fighters

Nos.

Ugye milyen remek, hogy fejlődünk? Már linkjeink is vannak. Remek, remek, remek, remek. Köszönet és hála érte!!

24-én (mármint október 24-én) sajnos Csaba nem volt, viszont voltak vendégeim! Élő stúdió interjúúú! Júú júúú júúú! Kát főiskolai hallgató, név szerint Márti és Balázs meséltek az október 10-i Muse koncertről. Jót beszélgettünk, jó volt, hogy más is van a stúdióban rajtam kívül. Ha érdekel, hallgassátok meg, szerettem őket ott bennt.

Az interjú előtt Foo Fighters volt. Echoes, silence, patience and grace címen jelent meg a hatodik Foo stúdióalbum, és mivel én rövid úton beleszerettem a Pretender című nótába, úgy döntöttem, le is akarom játsztani, úgyhogy ez meg is történt. De azt hiszem a Foo Fightersről nem is kell nagyon beszélni itt és most, mert úgyis mindenki tud mindent. Ha esetleg mégsem, akkor hallgassátok csak meg az adást, mert néhány alap infó elhangzott.

Az interjú után pedig sort kerítettem egy Jack Penate nevű fiatal angol srácra, aki szintén kedves a szívemnek. Róla azért leírok ezt azt. Nem sokat, de azért mégiscsak.

Ő az itt ezen a képen. (hát nem édes?...na jó, csak viccelődöm)

Szóval ez a Penate gyerek mindösszesen 23 esztendős, és van benne némi spanyol vér is. A főiskolát persze ott hagyta a zenélés miatt. Egyébként korábban a The Maccabees egyik tagjával volt közös zenekara, a Jack's Basement. Néhány akkor írt számot ma is játszik koncerteken.

A karrier idén indult be igazán, de olyannyira, hogy az összes fontos fesztiválon játszott már a nyáron. Egyébként az első promo kislemez még tavaly jelent meg, és az a címe, hogy Second, Minute or Hour. 1000 példányban jelent meg, és mindegyikhez járt egy sorszámozott polaroid fotó Jackről. Egy honlapot hoztak létre később, ahová fel lehet tölteni azokat a képeket, amin a szerencsések ezeket a fotókat szorongatják.

Szóval idén lett szerződés, meg EP, Spit at stars címmel, meg volt még egy kislemez dal, a Torn on the platform. Elvileg október 1-jén, gyakorlatilag 8-án jött ki végül a Matiné című bemutatkozó lemez. Úgyhogy karrier a sínen, pláne hogy már a szerződés előtt óriási kedvenc volt a lonodoni klubéletben, szóval biztosítva lett egy alap rajongói tábor.

Biztos sokan mondanák, hogy egy kicsit olyan csajos, amit csinál. Mármint olyan értelemben, hogy lényegesen több csaj az, akinek bejön. Ebben tényleg van is valami, elismerem, de azért nem fair egészen. Nagyon jó kis rockabillys alapokra épít, és egy nagyon kedves, szórakoztató, táncos, bulis katyvasz kerekedik ki az egészből, ami tényleg nagyon szerethető. Amolyan: "nem bírod ki hogy ne üsd a lábaddal az ütemet" dolog. Imádni való.

www.jackpenate.com   ez a hivatalos honlap címe

www.myspace.com/jackpenate  ez a myspace oldal (bár természetesen a hivatalosról is elérhető, és fordítva, azért a békesség és a szokás kedvéért csak ide linkelem)

https://www.youtube.com/watch?v=yndki6FtqYY ez a Second, Minute or Hour első klipje (azért első, mert azóta kihozták újra, kicsit átkeverve, meg klip is lett hozzá, de ez még az első, amit én magam jobban szeretek) Annyi szent hogy egy nagyon kedves és vicces pasinak tűnik...hmmmm...asszem szívesen megismerkednék vele... :)

https://www.youtube.com/watch?v=uFQDsH3DRKo Torn on the platform videó

egy csomó mindent találni egyébként, ahogy más zenekarok esetében is, ez tényleg csak egy kis ízelítő. Akinek tetszett, az nyugodtan nézelődjön tovább.

Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://popcorner.blog.hu/api/trackback/id/tr65214590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása