HTML

Pop-Corner

A szombathelyi Berzsenyi Rádió szerda esti műsorának olvasható változata. Ha lemaradtál az adásról (persze véletlenül) itt megkaphatod a hiányzó információkat a zenekarokról!

Friss topikok

  • tango romeo: Eszti, Csabi tavasszal legyen rádiós buli, rátok vár a szép feladat, de kaptok segítőket hozzá. ... (2009.02.19. 10:15) Hamarosan
  • Pop-Corner: Köszönjük! :) (2008.11.30. 12:28) Riot Radio!!!!!!!!
  • Pop-Corner: hát ha már így felajánlottad, megköszönném (eszter_86@hotmail.com) - várom a kontaktot :D (2008.06.18. 14:17) Ende
  • Pop-Corner: Hát elvileg a héten felteszik. (2008.05.20. 11:37) Nem unod még?
  • Pop-Corner: Köszönjük! Különben nyilván nekem is jár egy vesszőzés, mert akár én is kijavíthattam volna Eszter... (2008.05.11. 09:32) Holnap Pop-Corner? Na ne mondd...

Címkék

Címkefelhő

Lelkesedés a köbön

2007.09.26. 12:33 | Pop-Corner | 2 komment

Címkék: ajánló rádió popcorner

Ami itten most következik, az drága műsorvezető társam frenetikus ajánlója a műsorról, mely nem más fórumon, mint a nagy és híresneves iwiwen volt olvasható ismerőseink üzenőfalján. Azért akartam iderakni, hogy lássátok, mennyire igyekszünk. A kérdés csak az, hogy ennyi lelkesedés és saját magunkra való nyomásgyakorlás után képesek leszünk-e legalább valamilyen szinten élvezhető műsort csinálni. (??????) Na szóval ímhol vagyon az ajánló!

"Üdv!

Az a nagy helyzet, hogy egy most induló rádióműsorhoz szeretnék kedvet csinálni.
Ettől a héttől kezdődően, minden szerdán este 6-fél 7-ig, a Berzsenyi Dániel Főiskola rádiójában, egy Pop Corner elnevezésű műsorral találkozhattok. Ahogy a címe is mutatja, ez egy könnyűzenei adás lesz. Igyekszünk olyan, szívünknek kedves előadókat bemutatni, akikkel egy újságot, pár honlapot és néhány rádióadást leszámítva, nem nagyon foglalkoznak Magyarországon, holott máshol lemezek százezreit, milliót adják el. Ha nagyon címkézni akarunk, akkor a gitárpop elnevezés alá "söpörhetjük" be őket, szóval ez az a műfaj, amit anno a Beatles kezdett el a hatvanas évek elején. Abban az időben egyszerre nagyon sok fiatal gondolta azt, hogy gitárt ragad, zenekart alapít és dalokat kezd el írni, majd énekleni. Mert dalokat énekelni jó és fiatalnak lenni is nagyszerű. Sőt jól sikerült, háromperces dalokat, fiatalon előadni, az egyik legprímább dolog kerek e világon.
Aki egy kicsit is odafigyel arra, hogy mi történik a popzenében, az láthatta/hallhatta, hogy a 2000-es években ismét menő dolog lett gitárt a kézbe venni és dalokat riszegni. New York-London tengely mentén ezernyi együttes rajzott ki a nagyvilágba, irányt és hozzáállást mutatva sokmillió zenehallgatónak.
Ezekből a zenekarokból szeretnénk egy kis ízelítőt adni, aktuális lemezmegjelenéseik kapcsán. Lesz itt indie, beat, punk, new wave, garázs-rock, pszichedélia, akusztikus, egyszálgitáros, dalszerző-énekesek, pasis és csajos, pasis-csajos bandák, szóló csaj és szóló pasi énekesek, szóval evribádi in dö háuz.
Az adás ötlet- és házigazdája Eszter, én csak megtűrt vendég leszek.
Itt van két link:

http://popcorner.blog.hu/

http://www.berzsenyiradio.hu/

A szombathelyiek élőben, az ország más részein élők, neten tudják hallgatni.
Köszi a figyelmet és jó szórakozást!
És egy elrettentő infó a végére: míg Eszternek már van rádiós tapasztalata, addig én most fogok először mikrofon mögé ülni...

Csaba"

 

Tetszett?? Nekem igen. Na, akkor szerda (vagyis ma este) hattól Popcorner! Hallgassátok és kommenteljetek! A rock'n'roll legyen veletek! Puszipá!

Eszter Peszter

A bejegyzés trackback címe:

https://popcorner.blog.hu/api/trackback/id/tr5177469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyufi 2007.10.03. 18:34:09

sziasztok
hallgattam az adast, frenetikus volt, sexy a hangotok : DDDDDDD

Pop-Corner 2007.10.04. 17:14:29

Ki vagy nyufi? Legalább ismerősünk, vagy újak vagyunk neked? Ezt puszta szeretetből és kiváncsiságból kérdem, mert jól esik a komment!!!!!!!
süti beállítások módosítása