HTML

Pop-Corner

A szombathelyi Berzsenyi Rádió szerda esti műsorának olvasható változata. Ha lemaradtál az adásról (persze véletlenül) itt megkaphatod a hiányzó információkat a zenekarokról!

Friss topikok

  • tango romeo: Eszti, Csabi tavasszal legyen rádiós buli, rátok vár a szép feladat, de kaptok segítőket hozzá. ... (2009.02.19. 10:15) Hamarosan
  • Pop-Corner: Köszönjük! :) (2008.11.30. 12:28) Riot Radio!!!!!!!!
  • Pop-Corner: hát ha már így felajánlottad, megköszönném (eszter_86@hotmail.com) - várom a kontaktot :D (2008.06.18. 14:17) Ende
  • Pop-Corner: Hát elvileg a héten felteszik. (2008.05.20. 11:37) Nem unod még?
  • Pop-Corner: Köszönjük! Különben nyilván nekem is jár egy vesszőzés, mert akár én is kijavíthattam volna Eszter... (2008.05.11. 09:32) Holnap Pop-Corner? Na ne mondd...

Címkék

Címkefelhő

Indul a mandula

2007.09.21. 19:45 | Pop-Corner | Szólj hozzá!

Címkék: zene rádió popcorner

Helló!

Ez itt egy blog, amit azért hoztam létre, hogy aki nem szeret rádiót hallgatni, de olvasni mondjuk igen, az is találkozzon a műsorral. MIlyen műsorral? Hát a szombathelyi Berzsenyi Rádió Pop-corner nevű remekbeszabott műsorával, aminek ugyan még egyetlen adása sem volt, mégis biztos vagyok benne, hogy brilliáns lesz.

Mikor lesz adás? Szerda esténként hat órától. Sajnos csak fél óra az adásidőnk, de ennek logikus magyarázata van: a Berzsenyi Dániel Fősikolán számtalan fiatal ég a vágytól, hogy műsora legyen a rádióban és hallható legyen a hangja az éterben (nem akarok szemét lenni, de néhányuknak nem kéne égnie a vágytól), mindenesetre a Pop-Cornernek is lett egy fél órája, majd meglátjuk hogy működik.

Az első adás 26-án lesz. Aki nem szombathelyi, annak előszeretettel ajánlom a figyelmébe a www.berzsenyiradio.hu címet, ahol online meghallgathatja a műsort. Melegen tudom ajánlani. Mert biztos vagyok benne hogy fantasztikus lesz.

Az anyagokat majd mindig adás után teszem fel, de előre szólok, hogy nagyon lusta vagyok, szóval valószínűleg lesznek majd csúszások, ezért előre is elnézést. Ó! Még nem is mondtam el miről szól a műsor! Hát szóval egy kicsit szeretnék/szeretnénk igét hirdetni, és olyan zenekarok új lemezeit bemutatni, akikről keveset hallani idehaza, és ha nem lenne mondjuk a Petőfi Rádió meg még néhány egyéb fajtájú médium, akkor sehol se lehetne. Még jó hogy vannak. Haha! Na szóval ez a szitu. Egyébként az első adásban nyári lemezekről lesz szó, egészen pontosan ötről, mivel, mint már mondottam volt műsoridőnk elég csekélyke. Szóval a következő dolgokat hallhatjátok majd: Interpol, Coral, Super Furry Animals, Editors, Kate Nash. Teccik? Ha teccik, akkor jó. Nekünk is, és remélem még majd nagyon sok mindenkinek fog.

Na szóval akkor jövő hét végétől tessék sasolni mi folyik errefelé, mert jelentkezünk. (Jujj de várom már a műsort!! Annyira izgi!!!) Addig is puszipá, a rock'n'roll legyen mindenkivel!

Eszter Peszter

A bejegyzés trackback címe:

https://popcorner.blog.hu/api/trackback/id/tr40172615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása