HTML

Pop-Corner

A szombathelyi Berzsenyi Rádió szerda esti műsorának olvasható változata. Ha lemaradtál az adásról (persze véletlenül) itt megkaphatod a hiányzó információkat a zenekarokról!

Friss topikok

  • tango romeo: Eszti, Csabi tavasszal legyen rádiós buli, rátok vár a szép feladat, de kaptok segítőket hozzá. ... (2009.02.19. 10:15) Hamarosan
  • Pop-Corner: Köszönjük! :) (2008.11.30. 12:28) Riot Radio!!!!!!!!
  • Pop-Corner: hát ha már így felajánlottad, megköszönném (eszter_86@hotmail.com) - várom a kontaktot :D (2008.06.18. 14:17) Ende
  • Pop-Corner: Hát elvileg a héten felteszik. (2008.05.20. 11:37) Nem unod még?
  • Pop-Corner: Köszönjük! Különben nyilván nekem is jár egy vesszőzés, mert akár én is kijavíthattam volna Eszter... (2008.05.11. 09:32) Holnap Pop-Corner? Na ne mondd...

Címkék

Címkefelhő

Régiségek kicsiny boltja

2009.03.16. 14:19 | Pop-Corner | Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló buddy holly aerosmith hungária popcorner chuck berry régiségek kicsiny boltja

Hát, amint látjátok, most egy teljes műsort fogunk szentelni a régiségeknek, hogy a lerövidült műsoridővel ne hagyjuk elveszni eme szívünknek oly kedves "rovatot". Ezentúl így fogunk eljárni minden harmadik vagy negyedik műsorral, szóval júniusig még két ilyen tematikus adás várható.

Buddy Holly februárban zuhant le 50 éve a gépével, így nem hagyhatjuk ki, hiszen a rock 'n' roll hőskorának egyik legalapvetőbb figuráját tisztelhetjük benne, aki ráadásul divatot is teremtett az SZTK-keretes szemüvegével. Osztán lesz egy másik híres rákkenroll arc, Chuck Berry, előkerül az Aerosmith is, és végül egy hazai produkció következik, méghozzá a Hungária, igen. De nem a rockandroller korszakból, hanem a legkoraibb felállást vesszük elő, ami egészen a hatvanas évek közepéig nyúlik vissza, mert akkoriban Mikiék nagyszerű, PSZICHEDELIKUS BEATBEN utaztak. Bizony ám.

Nos, a szokásos duma következik: szerda este fél 7-től 7-ig, Szombathely, Berzsenyi Rádió, FM 98.8 ill. net/online adás. Katt oldalt a vonatkozó linkekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://popcorner.blog.hu/api/trackback/id/tr171005472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása